top of page

I'm a title. Click here to edit me

La nostra mel - mel crua

Mel elaborada per abelles autòctones en zones rurals i muntanyoses. Recollim el sobrant de mel manualment (sense bufadors) i els hi deixem suficients reserves per passar les èpoques sense floració, sense estressar els eixams.Treballem artesanalment amb procés d’extracció en fred i sense filtratje ni bombes mecàniques, només amb procés de decantació, que ens permet mantenir intactes tots els gustos i propietats. Cap procés d’elaboració està sotmès pasteurització, homogenització o shock tèrmic. Tampoc afegim additius (edulcorants) ni colorants, per tant ens diferenciem de les mels comercials.

La nostra mel prové de diferents parts de Catalunya tot aprofitant les diferents floracions i poguent oferir diferents tipus sabors i textures de màxima qualitat en la mel.

 

 

Tipus de mel que produïm: 

Romaní, castanyer, milflors i bruc

Romaní:

Color ambar clar i translucid en estat líquid i blanquinosa quan cristalitza. D,aroma suau i dolç agradable. Estimulant pel fetge, disminueix el colesterol, combat l’acidesa i pirosis. Hipertensora i antirreumatica, antiespasmodica, millora estimulant en casos de fatiga o convalescència, ajuda la menorrea.

 Castanyer:​

 

 

Color ambar fosc i gust fort. digestiva i tonificant. Recomanada per a tractar afeccions respiratòries, digestives, insuficiència hepàtica, vesicular, gota i cirrosi .Alt contingut en ferro, potassi, magnesi, eficaç per contrarrestar les pèrdues de ferro ocasionades per l,anemia i metorragia. Bona per combatre els efectes de la menopàusia

Milflors

Resultat de diferents floracions simultanies. De tonalitats variables segons la zona, entre ambar clar i color fosc.Amb múltiples propietats degut a la diversitat de flors (romani, timo, sajolida, bruc, alzina...... Rica en oligoelements. És estimulant i combat l’esgotament físic i intel.lectual. Digestiva i cicatritzant. Multifloral=multiefectiva.

Bruc

Colors ambar fosc o taronja groguenc i aromàtica , amb sabor a caramel.Antibiòtica, antisèptica, balsàmica.Bona per a la regulació de l'aparell urinari, ronyons, bufeta. Ajuda a prevenir i curar càncer de prostata. Molt rica en oligoelements i minerals.

bottom of page